Står i ett vägskäl

Hej, Jag står nu i ett vägskäl i livet och vet inte hur jag ska välja i den här situationen. Jag har kommit in på högskola, vilket jag har velat ett bra tag, jag är oerhört less på mitt arbete som är väldigt krävande av mig som person(jag jobbar som terapeut för tunga missbrukare). Men att utbilda sig kostar pengar och jag har ett hus och en familj att försörja, samtidigt så känns det så oerhört jobbigt att återgå till ett jobb som jag inte trivs på längre. Om jag börjar högskola så innebär det att jag måste pendla många mil per dag, samt att min sambo är resande. Blir situationen för svår? Har nu varit ledig i snart 8 veckor och jag ser verkligen inte fram emot att börja jobba igen. Kan du se eller hjälpa mig i detta vägskäl i mitt liv. Tack! Camilla

Hej Camilla! Varför gå tillbaka till ett jobb som du inte trivs med? Javisst blir det mycket pendlande osv men tar du inte denna chansen kommer du att ångra dig så gör ett försök iaf! Funkar det inte med högskolan osv så har du provat och du kan få hjälp via skolan att studera vidare så ge inte upp! Våga prova vingarna! Evy

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.