Stör mig om natten

Hej! jag är en 40+ tjej som upplevt "övernaturliga" saker sen barnsben.Som gjort mig övertygad om att vi har nära & kära hos oss ibland.som vi får träffa när vår tid på jorden är slut. Undrar över en "ruggig" händelse som hände mig under natten när jag sov. Det var vintern 1980,jag vaknade av att någon höll mig i sin famn,var på jag blev jätte rädd och försökte ropa på min mamma,men orden ville inte komma ut det hördes inget..försökte flera gånger,minns att jag försökte få ur mig :nej jag vill inte..sen känner jag bara hur jag glider ner tillbaka i sängen igen…blundar och somnar om,men resten av vintern får en adventsstjärna lysa om nätterna. Vaknar en annan natt(samma vinter) av att någon håller ett järngrepp om min ena armled.så fort som jag vill dra armen mot mig,så känner jag att någon håller den hårt så det inte går..jag slappnar av i armen,då känner jag inget..provar flera gånger att dra armen mot mig men då hårdnar greppet igen..somnar ifrån allt efter ett tag Tror att det är samma "person" som även lyfter mig ur sängen.Är det så? Jag har mina egna gissningar på vem det kan ha varit och varför..men jag har ju ingen aning alls .Har aldrig fått svar på det. Mvh Laila

Hej Laila! Jag vet inte vad du tror och tänker men jag ser en man som håller dig. Du är en renkreation av hans hustru en gång i tiden. Han var inte snäll vid henne och när hon höll på att försvinna från honom försökte han hålla kvar henne genom att hålla hårt om hennes handled! Det finns spår av ömhet runt honom och det är när han tar henne i sin famn.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *