Stora svarta fåglar.

Hej Jag har en fråga till er som, vad jag tror, gäller en nu död fd pojkvän. För några årsedan var jag på hans begravning. Resan dit var en katastrof då jag och min mamma, hennes sambo och min då närmsta vän kom försent till begravningen. Under själva ceremonin var jag "inte närvarande" mentalt, utan i någon form av dis, förutom under sista "avskedssången". Därefter var det själva jordfästningen där alla fick lägga blommor på graven och vi fick ta farväl. När det väl var min tur blev jag stående där framme, fastfrusen (under var som kändes som en evighet) när min vän tillslut ”tar” mig därifrån. När jag lägger mina blommor på graven och säger mitt ”farväl” får jag ingen respons men känner en ”kyla/tomhet” och känslan av att han inte alls ligger där, bara hans kalla kropp. Lite senare är vi på väg hemåt till Varberg igen och åker en annan väg än den vi kom dit på. Just denna väg har jag åkt väldigt sällan, även när jag bodde i trakterna. Jag sitter och tittar ut genom bilrutan ner mot skogen som omger vägen. Så helt plötsligt ser jag en väldigt stor svart fågel på en omkullfälld trästock. Jag har sett stora fåglar innan, men denna, var gigantisk i mina ögon. Det såg ut som en stor kvar korp, som jag aldrig ens sett på bild innan. Den var ca 1,5 meter hög och bara stod där på stocken och tittade på mig. Min tanke då var att det var samma kille som blivit begravd, som i någon form kom tillbaka och visade sig en sista gång. Min fråga till dig är, kan det stämma? Var det han, som på något vis, uppenbarade sig? Med vänliga hälsningar Maria

Hej Maria! Att du upplevde att det var "tomt" vid hans kista berodde antagligen på att han redan med sin ande var på väg till andra sidan. Ibland kan även avlidna nära och kära sända budbärare i form av djur som en sista farväl och fåglar som flyger brukar stå för frihet. I detta fall tycker jag du ska lita till din egna känsla för vem och vad fågeln stod för. Mvh EeWee

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *