Strök mig i håret

Hejsan! Jag undrar vem det är i min närhet. Häromkvällen satt vi i soffan och kollade på Tv när någon strök mig i håret. Det var inte obehagligt utan jag blev snarare glad. Vet inte varför jag fick den känslan. I mitt förra boende så hade jag någon i min lgh som jag såg skuggor av ibland. Kan det vara samma "person" eller? Var för några år sedan till ett "medium" eller vad hon nu var som berättade att jag hade två personer och två djur bredvid mig. Kan det stämma? Ser du vad det är för djur? Tack på förhand! Kram Sandra

Hej Sandra! Eftersom det inte är någon som vill framträda här och nu blir det svårare för mig att kunna ge tydlig information.Kunde inte mediumet som du träffade och ändå mötte vad jag förstår öga mot öga ge dig mer exakt infrmation?… Jag får sagt att den ena du känner av är din guide och den andre är en äldre kvinna som tillhör din släkt och hon brukar vara den som kan stryka dig över håret eller vidröra dig.Djuret är en hund som verkar känna dig sedan tidigare. Den närvaron du uppfattade i förra lägenheten var från andra energier även om du även där fick besök av denna äldre kvinna och din guide har du ju alltid vid din sida… Mvh EeWee

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *