Sv: Ang Om din bild

Jo det kan nog ligga i en del som du säger, att man är lite nyfiken. Känns lite grann som en som man kan bolla om roliga och konstiga saker inom detta härliga område. Att jag sänder ut tankar, länkar osv. Det har jag inte ens tänkt på att man kanske gjorde. Måste nog ske omedvetet. Kan tänka mig att Eriis försöker hålla ordning och reda på mina tankar i såna här stunder. Kan nog tänka mig också att hon kanske skvallrar om hon blir orolig för mig. Jag tänker just nu på att man här hemma, har all skydd man kan behöva. Om det skulle komma in nån så tycker att jag verkar spännande från hemma hos dig, så tror jag nog att min guide, och dem andra som man har men som du inte har kunnat få nån kontakt med, att dem varnar. Jag lovar att släppa länken, tanken, och allt vad det heter om mina inre varningsklockar dånar för fullt. Jag hade inte ens en aning om att jag kan länka. Trodde det var nåt som man fick lära sig genom utbildning. Linda

Hej Linda! Många glömmer eller tänker inte på att länkar kan skapas och skapas omedvetet genom önskningar,tankar och ord. Om en människa skulle se sig själv "utifrån" skulle de bli förskräckt över hur många trådar,"tentaklar" av obesvarade frågor,önskningar,tankar,begär osv som ligger flytande runt ens aura och som man skapat själv. Och tänker man på det förstår man hur lätt det är för en förbipasserande ande eller annat väsen att "se" och greppa tag i en sådan tråd/länk och närma sig en människa!(smygande hala sig in nära en människa och kanske tom kliva in i den människans aura) Länka på detta vis,genom tankar och ord,känslor gör nog alla människor mer eller mindre, men det är en annan sak att ha kontroll över vad man gör.Det behöver man träna för att lära sig.(och göra många misstag…) Mvh EeWee

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *