Svar: Mörka andar

Att jag har stängt in mig, och har en skyddsutrustning är ingenting som jag har gjort medvetet. Jag kan inte komma på något som hände för två år sen, och det är därför som jag tycker att det är underligt. Många blir annorlunda om det händer något obehagligt. Men det har alltså inte hänt något. Vad tycker du att jag ska göra? Jag kan inget om sånt här. Hur ska jag öppna auran och släppa alla energier?

Hej Jan! Det bästa vore om du gjorde ett personligt besök hos ett medium som har inrikting reggresion och healing, då denne kan hjälpa dig "minnas vad du glömt"(om det är ngt sådant som finns undermedvetet och lurar) och denne kan även hjälpa dig öppna upp din "skyddsmur" och släppa ut dessa energier. Finner du svaret inom dig själv kan även det hjälpa till att lätta på "rustningen". Mvh EeWee

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *