Svar på fråga

Hej, jag skickade in en fråga den 7 mars som jag inte minns rubriken på. Den handlade om diverse "fenomen" som pågick i min lägenhet samt en underlig dröm som jag undrade ifall den kunde ha något samband med "fenomenen" Skulle bara uppmärksamma er på det då den inte är besvarad än. Har läst att ni haft fullt upp så jag hade iofs inte förväntat mig ett snabbt svar men tänkte att jag kunde skicka en liten påminnelse =) Tack för rolig sida! Mvh /Johan

Hej Johan! Jag har nu uppmärksammat din fråga och den är besvarad! Jag glömde skriva att du gärna får återkomma ifall det är något du kommer fram till, ifall du nu väljer att kolla vilka som bott i huset. Det skulle faktiskt vara intressant att få veta,vad och om du hittar något!(det är ALLTID intressant att även få ren fakta!) Mvh EeWee

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *