Svar på frågor.-Hur fungerar det?

Hej! Vet att ni säkert har väldigt mycket att göra, men jag har 3 frågor som jag inte fått några svar på.. 2 är inskickat i slutet på februari och en är inskickat den 25 mars. Ser att det är ett hopp från ca 25/3 till 7-8/4 på svaren… Har fått svar på två andra frågor och det är jag väldigt tacksam för, men det är ju "jobbigt" att vänta på en fråga när man är så ivrig på svar 😉 Nu kommer jag inte på just vilket datum och vilka rubriker som var på dom gamla frågorna, men ena var att jag inte känner mig ensam i vårt hus, den andra frågar var ang. en händelse som hände när min dotter var mindre, ca 2 år, hon är 5 nu. hon hade ofta svårt att sova om nätterna, grät okontrollerat, fick inte kontakt med henne, fick inte ta i henne m.m. En natt när jag satt med henne för att hon var ledsen så hörde jag ett jättekonstigt ljud som jag aldrig hört förrut… svårt att förklara men det var som att två kommunicerade med varandra med klickande ljud.. jag blev livrädd och tog Moa med mig till mitt sovrum. Du får gärna fylla i också om hon har någon guide som du känner av… Konstig att man är intresserad vilka guider barnen har och inte vilka man själv har…;-) Själv står jag i ett läge där jag tror på det paranormala, men jag är lite rädd för "sanningen"…, men det är väl bara för att man vet så lite om det… Säkert en känsla som många som är inne på denna sida har… om jag tolkat det rätt. Tack för jobbet du gör! Mvh Anna

Hej Anna! Jag har nu sökt igenom bland de obesvarade frågorna ner till februari och har hittat två jag besvarat som du kan se i frågespalten. Det är många obesvarade frågor kvar(hundratals)och jag inser att hur mycket tid jag än lägger ner på detta så är det mer eller mindre omöjligt att hinna svara på allt. Jag försöker dock läsa igenom alla allteftersom de kommer in men samtidigt kan jag inte länka till för många samtidigt och ha "frågor hängades i luften", i väntan på att "svaret ska dyka upp förr eller senare" av rena hälsoskäl, då det inte är bra för någon att vara "ständigt öppen och uppkopplad till andevärlden". (då jag märkt att guider och andar har en tendens att snarare dyka upp senare…än när frågan ställs och läses) Ioch med att jag läst en fråga har den också "aktiverats till andevärlden" och även om jag helst vill besvara frågor på en gång kan det ibland dröja innan svaret kommer. 10 frågor innebär 2-3 timmar "uppkoppling" 20 frågor innebär 2-5 timmars "uppkoppling" och 25-30 frågor innebär 5-8 timmars uppkoppling till andevärlden och då är jag helt slut energimässigt.(vid svårare frågor lägg till 3-5 timmar till 8-12 timmar!) Så för att tänka på min egna hälsa är 2-4 timmar lagom dag/10-15 frågor. Jag har faktiskt testat att vara uppkopplad till andevärlden "obegränsad tid"…efter tre dygn låg jag utslagen i svår migrän mitt i pannan i en vecka…så man vet sin egna begränsingar… Bara ren praktisk arbets medial information för dem som är intresserade att veta hur det fungerar rent praktiskt att svara på frågor på detta sätt. Sedan kan jag utöver det ha 3-5 frågor "hängandes i luften" dvs en pågående länk till andevärlden, då "svar väntas" som i sin tur kan dyka upp när som helst när jag gör något helt annat. Tyvärr kan jag inte svara på vem som är din barns guide då ingen framträder här och nu. Jag hoppas i allfall att du fått svar på några av dina frågor och har du fler så får du gärna återkomma! Mvh EeWee

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *