svar på min fråga..

Jag skickade in en fråga om vem som går omkring hemma i pappas barndomshem. grann huset till vad jag bodde innan jag flyttade. (om frågan försvunnit) Jag har bott på landet sedan jag var liten. Pappa bodde när han var liten i grannhuset. vände sig ett glasögon fodral helt om i luften baba några veckor innan farfar dog. sedan har man hört ljud på vinden och steg i trappan och skåp har öppnat sig. Vem är det? Jag tror att det kan vara min farmorsmor som spökar kan jag ha rätt?

Hej Johanna! Jag får sagt att du har rätt i dina misstankar om vem det är. Och gården tillhör ju din släkt och flera av dina släktingar som bott på gården älskade platsen och gör besök från andra sidan. Speciellt denne äldre kvinna som är "mor åt alla"..? farmorsmor,som du själv tror.En väldigt mysig kvinna(om man får använda de orden)sträng ,bestämd och mån om allt och alla. Anledningen till händelsen till glasögonfodralen var att samme släkting ville visa sin närvaro och påvisa att denne kände till vad som skulle ske med din farfar och fanns där för att följa honom till andra sidan. Hoppas du fick svar på dina funderingar! Mvh EeWee

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *