SVAR TILL GUSTAV!!!

DU E VERKLIGEN HELT K***RD!! Det finns något övernaturligt…som vi inte kan se. Det har jag fått bevisat! Och det är inte så som på filmer som tex "the grudge" som du kanske tror…Det finns saker man kan känns,se,höra,lukta mm. Bara för du inte HAR TILLRÄCKLIGT XXX XXX XXX..ELLER FÖRMÅGA…så finns det…. Jag har också varit skeptiskt det här med andar mm.Men har den sista tiden upplevt saker o ting som inte går o bevisa vetenskapligt… HUR F*N FÖRKLARAR DU DET DÅ?? Du säger säkert att jag e knäpp elLer nåt men jag har gjort hälsoundersökningar mm eftersom jag jobbar som väktare…(man måste göra sådana tester innan man får anställning)… Så hoppas nåt xxx xxx xxx…eller oj förlåt…vill inte det…för "what comes around,goes around"… GUSTAV du borde läsa på mer om det övernaturliga… TACK FÖR EN!!! BRA SIDA Häln. Jimmy!!

Hej Jimmy! Jag vet att det du skrivit är riktat som svar till Gustaf men jag hoppas också att du förstår att jag är tvungen att "cencurera" då vi på spökwebben inte vill använda det språket du använt.Även om jag fullständigt förstår dina ordval – ska väl tilläggas… … … Det som hänt är att Gustaf frågat mig om sin sk döda morfar som sedan visade sig vara ren bluff för att testa mig.Och jag har svarat och gett ett svar(Inte första – men andra gången) från en ande som utgav sig för att vara hans morfar. Visst är jag irriterad och besviken på att ha blivit lurad av en ung person som seriöst utger sig för att söka hjälp. Men mest irriterad är jag på mig själv!!! Att jag väljer att låta andra läsa om detta i frågespalten är för att visa hur lätt det är att bli lurad!Oavsett hur medial eller vilka kunskaper man har så kan man bli lurad av andevärlden!!! Men jag får skylla mig själv! Jag fick varningar både första och andra gången frågan dök upp(hur tydligt kan inte en dunk i huvudet vara samt att mina guider vägrar hjälpa mig)men jag valde att "klara mig utan deras hjälp" och utan deras "skyddsnät" och länkade direkt till Gustaf. Det dök snabbt upp en ande som sa sig vara hans morfar. Där gjorde jag alla fel man kan göra i kontakt med en ande. Jag ifrågasatte ingenting,kontrollerade ingenting och gick emot mina guiders varningar samt mina egna obehagskänslor. Jag skrev även ner en "hälsning" i svaret till Gustaf som jag tagit bort därför att det nu känns helt fel att det står där.Jag borde ifrågasatt även den hälsningen. Jag känner dock att jag ändå kan tacka Gustaf!!! – för han har nu fått mig att "vakna till" och återigen bli uppmärksam och respektfull mot andevärlden då det är farligt när jag som medium börjar "slappa" i min vaksamhet och uppmärksamhet/bli för bekväm – som jag nu gjorde. Jag har och kommer fortsätta rannsaka mig själv var bristen i "säkerheten" runt mig ligger. Jag vill nämligen att de som seriöst frågar frågor och vill ha hjälp ska kunna vara säker på att jag verkligen gjort mitt bästa och inte sitter och luras. Det är på varje mediums skyldighet!!! och så länge jag väljer att svara på frågor om andar och avlidna så ligger det på MIN skyldighet att verkligen kontrollera innan jag "postar svaret". Jag tycker denna diskussion får stanna här då jag har förstått att Gustaf är ung.Och kommer att lära sig med tiden.Och faktum är att han gjorde mig en tjänst så "Tack Gustaf"!!! Och han är kanske den förste men inte den siste som kommer att testa mig – men nästa gång är jag förberedd… … … Så tack Jimmy för din åsikt även om en del är cencurerat. Mvh EeWee

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.