Svarar du på alla?

Hejsan. Väldigt spännande att läsa här och otroligt att du gör detta! Har dock en undran.. skickade in två seperata frågor vid samma namn som jag anger här.. en om min farmor och en om min pappa eller hur avlidna "besöker en". Det var ett ganska bra tag sedan nu och undrar om du svarar på allt eller att det möjligtvis blivit nåt fel och att du ej fått mina frågor? Förstår att du har mycket! Mvh Cecilia 🙂

Hej Cecilia! Jag har nu uppmärksammat dina tidigare frågor och besvarat dem. Som det är i nuläget är det omöjligt att hinna besvara alla frågor som kommer in. Detta för att mängden inskickade frågor ökat markant och hur mycket jag än vill och önskar finns inte tid att besvara alla frågor. Jag försöker dock läsa igenom alla och får sedan välja de som "lättast" går att svara på,dvs anhöriga,andar osv är samarbetsvilliga, så frågan går att besvara. Andra frågor kan jag bli sittandes med många gånger innan någon vill ge sig till känna eller tills jag är nöjd med svaren jag får. Ibland dyker "svaret" upp när jag ska sova eller gör annat. Har vid flera tillfällen(senaste veckorna) varit med om att andras guider eller anhöriga dyker upp när jag sover,ser på tv,diskar,tvättar,är och handlar och inte just när jag frågat efter dem när jag sitter med frågan uppe. Kan ibland vara flera dagar till veckor senare och då blir det ett "sökande" efter "vem var det som nu ställde frågan och vem tillhör denna ande/guide". Det blir rena detektivarbetet bland frågorna ibland, då mina egna guider ibland är "lata" och "lämnar över allt jobb till mig"(ja det tycker jag och vågar säja högt)då de inte säjer namnet direkt,på personen jag har svaret till, utan kan låta mig få söka runt utan att hjälpa till. Eftersom jag ändå vill ge alla som ställer frågor en chans väntar jag hellre -extra- än skriver "denna fråga kan ej besvaras". Som alla vid det här laget vet gör vi detta på fritiden och senaste veckorna har det inte funnits mycket sk "fritid" för någon av oss som är delaktiga i spökwebben. Sedan får även jag perioder då jag MÅSTE ta en paus från allt som har med det mediala att göra, då det tar enormt med energi att ständigt vara uppmärksammad av andar/anhöriga eller andra väsen som vill ge utryck för sin närvaro på olika sätt. På senare tid har all denna närvaro även påverkat både mig,mina familj och mina djur med ohälsa då "många andar/väsen snor energi" och kan vara riktigt påträngande med allehanda fenomen. Jag hinner inte "kasta ut innan nästa gäng andar dyker upp",vilket i längden blir tröttsamt. Aktiviteten här hemma har ökat markant och därför måste jag periodvis sätta en gräns genom att helt enkelt "strejka"…enkelt förklarat. Jag som aldrig varit en direkt "kyrkobesökare" är plötsligt en flitig sådan för att släppa av "veckoransonen" av påträngande närvaro då vi inte talar om tio utan ibland hundratalet andar i veckan och att hjälpa alla dessa ene och en till andra sidan är okontrollerbart omöjligt. Samt de som redan är på andra sidan som vill bli hörda med meddelande till anhöriga. För att inte tala om alla negativa energier/väsen som blir mäkta irriterade över att de uppmärksammas. Många som har detta som yrke behöver ibland långa perioder av vila,pauser. Nu har jag detta inte som heltidsarbete, utan har kommit överens med Patrik "pajon" att hjälpa till så mycket jag hinner och orkar på fritiden. Och jag ska ärligt erkänna att senaste tre veckorna har det gått "trögt" då jag blir irriterad och arg på all närvaro och aktivitet, och är man irriterad och arg funkar heller inte den mediala biten som det ska dvs "flytande". Och när man blir så less så man "sparkar ut" även sina egna guider för att få vara ifred…ja då fungerar den mediala kontakten ännu sämre… Berättar detta för att ni på spökwebben ska förstå eller få en viss inblick i hur ett "mediums vardag" kan te sig. Men som medium behöver man få ha dessa "andrum" för att samla energi. Jag kommer inom närmaste veckan återigen stänga av funktionen att kunna sända in nya frågor för att i lugn och ro kunna gå igenom de frågor som nu finns kvar bakåt under mars/april. Trots detta är det dock inte säkert jag ändå hinner besvara allt. Så som jag sagt tidigare. Vill man verkligen ha svar och vill ha min uppmärksamhet är det bra att göra som du ,och fråga igen!!! Jag hoppas spökwebbens medlemmar har förståelse för detta. Även medium kan bli less på spöken och andar…riktigt less…;) Trots allt är vi ju alla bara vanliga människor med familj,vardag,bekymmer,ohälsa som alla andra men + andar och spöken som vill ha uppmärksamhet,mer eller mindre dygnet runt. Och hur mycket man än vill hjälpa så många som möjligt, räcker man tyvärr aldrig riktigt till för alla. Mvh EeWee

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *