Svart skepnad vid sängen

Hej igen !! Tack för det snabba svar jag fick senast, nu törs jag nog gå vägen över åkern igen. Jag har ännu en fråga. När jag bodde hemma, hade jag mitt "rum" i uthuset, som är från 1700-talet. Det hände ett par gånger att jag vaknade på nätterna, efter mardrömmar och upptäckt att det satt någon på min säng. Första gången rusade jag ut och in till mamma och pappa men, andra gången blev jag så lugn att jag somnade om. Har även vaknat av att någon strök över mig från fötterna och upp till höften, kände händerna. Då blev jag riktigt rädd. Vem var det och vad ville han/hon mig? Det hände mycket i det rummet, kan jag skylla allt på samma ande? Tack igen och hoppas på ett lika snabbt svar. Kram Kristina

Hej Kristina! Den som satt på din säng var din guide. Den som strök dig över benen var en "älskare" men inte din. Han såg likheten mellan dig och hans "kvinna" som var ganska frigjord av sig. Det var inte samma ande! Marijona

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *