Svartman i skogen

Hej jag och min kompis cyklade och sen så såg jag en suddig svart man som hade sitt huvud nere i händerna som om han grät eller nått han var i skogen det var klockan halv ett på natten sen så sa min kompis det är en svart man som följer efter oss sen så var det som om han bara gled fram och han var svart till och med i ljuset sen då vi var uppe i gatuljusen så var han borta men då började jag tänka på han igen och fick panik och kunde inte andas så vi for hem så snabt vi kunde sen så såg jag en svart man uti ett träd typ 30 meter framför oss.

Hej Therese! Jag kan förstå att ni tyckte upplevelsen var både skrämmande och obehaglig men vad jag förstår blev ni uppmärksammad av ett slags naturväsen. Varför och vad han ville det kan jag inte svara på då denne inte är kvar på plats här och nu. Mvh EeWee

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *