Sv:Sv: Om din bild!

Ja, det är allt bra konstigt och knäppt. Att ingen av dina barn har nåt intresse av hästar men ändå, när jag ser bilden, så får jag en slags hemma-känsla. Den "saken" måste ju komma nånstans ifrån. Allt bra konstigt när man har en bild i huvudet av en stall/lada i rött. Vad kan det bero på att känslan och bilderna är en annan men inget som ni har där hemma? Kanske är det en häst ifrån nåt tidigare liv? På nåt sätt har det en förklaring nånstans med "den" anden. Linda

Hej Linda! För att lugna ditt sinne ska jag berätta.Här fanns och finns fortfarande ett slott alldeles brevid där jag bor.Där det i dag finns vatten fanns ängar ,åkrar,hästar och stora gårdar med både stall,drängar och hästar…Alla husen på den tiden var röda trähus.Tja förutom slottet då som är vitt numera.Hela området jag bor på bär en gamal historia med slottsfolk,drängar,hästar osv sov. Kan vara något av detta du fångat upp. Mvh EeWee

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.