SV:SV:Vem var flickan?

Jag har efterforskat lite mer, och även kommit underfund om andra händelser. Börjar med den flickan som jag trodde blev strypt, hon blev dränkt av en psyksjuk man, i närvaro av hennes syster. Det var alltså uppströms älven, och hon blev liggande kvar där efteråt vad jag vet. Förövaren åkte fast, hans mamma hade förgäves försökt hjälpa in honom på en mottagning, men fick inget gehör. Sen en sak till som jag av nån anledning inte kommit att tänka på förrän nu. Jag växte upp bara ett par kvarter från den här planen, längre inåt stan. I grannkvarteret bodde många kompisar till mej, bl.a en flicka i den här åldern dessutom, som tragiskt nog brann inne i januari 1970 tillsammans med sin mamma plus en ensam man i våningen under. Troligen p g a att han hade legat och rökt, och förmodligen somnat. På den tiden fanns inte själva lekplatsen, men väl planen och skogspartierna ikring. Jag ryser själv av att läsa hur du upplevde flickan när du som du skriver, länkade till platsen. Jag och min kvinna är mycket fascinerade och förundrade över hela den här händelsen, till saken hör att hon i många år varit mottaglig för liknande händelser, med köksluckor som det smäller i, känt närvaro av personer men inte sett dom, samt kunnat höra steg av folk i närheten som inte funnits där. Vi har båda haft en önskan om att ha nån med mediala kunskaper med på platsen, för att kanske få veta mer, om den personen känner och upplever nåt. Tack igen för en oerhört spännande skriftväxling, vi känner både hon och jag att vi vill ha mer klarhet i det här. Hälsn Bengt

Hej Bengt! Den flicka ni mötte och som jag länkade till är hon som blev dränkt.Förra gången jag svarade på frågan och då jag blev så illa berörd var för att jag fick se förloppet.Dvs hur hennes huvud trycktes ner under vatten och hon dränktes.Jag fick även se henne i dränkt,svullet tillstånd då hon ville visa vad som skett.För att lugna mig själv och få slut på synerna var jag tvungen att gå igenom hennes öde.Det blev magstarkt.Jag blev berörd och har bett om hjälp av ljusväsen att hjälpa henne(överlämnat till heliga änglar att visa henne vägen hem till andra sidan). Vad gäller de andra som brunnit är det barnet på andra sidan. Ni är båda motagliga för andeväsen.Det känns som det finns andar i eran närvaro som förväntar sig eran hjälp.Jag tror att ni båda skulle kunna utveckla detta TILLSAMMANS och ha ett syfte/målsättning dvs "att hjälpa andar till andra sidan".Ni har båda den rätta respekten för livet och en vilja för vad som är rätt och fel. Dvs känsla för skillnaden mellan positiva energier och negativt.Ni är båda starka individer med god självinsikt/självkännedom.Ni känns båda trygga. Läs böcker tillsammans tex av sylvia Browne,är ni osäkra – uppsök ngn lokal förening som har kurser inom medialitet(tillsammans).Jag känner absolut att detta är ett område ni kan utveckla båda två och utforska och senare kunna hjälpa andra dvs andar som behöver hjälp till andra sidan.Fundera på detta! Mvh EeWee

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *