Tack EeweE!!

Ang min fråga 2007-10-27 "Varför tog hon sitt liv?" Jag ber så hemskt mycket om ursäkt, jag trodde inte att jag hade fått svar på min fråga och så var det bara att bläddra ner för svaret. Tack så hemskt mycket för din hjälp EeweE. Du har helt rätt! Jag ÄR rädd för det övernaturliga, jag vill inte vara det men jag är det. Jag känner att det finns "något" nära mig som inte visar sig för mig då jag inte är "redo" pga av min rädsla. Är det så? Jag har en så stark rädsla och jag vill bli av med den men vet inte hur. Jag har varit på regressionsterapi för att upptäcka mina tidigare liv och då berättade dom för mig att jag hade blockeringar och rädslor jag måste ta itu med. Men jag vet inte hur. Det känns som om rädslan har mig i ett järngrepp. Jag är oxå jätterädd för mörkret och det känns jättejobbigt. Det känns som om jag är menad för detta, som mitt kall men rädslan håller mig tillbaks, hindrar mig på "min väg". Du förstår hur jag menar? Jag vet inte riktigt vad jag ska vända mig med detta… Ang min son så hade jag nog misstänkt länge att han är väldigt öppen för sånt här men ditt svar fick mig verkligen lugn. När jag läste om min kusin så grät jag för det kändes verkligen som om jag svikit henne men då jag läste ditt svar kunde jag "släppa det" och det kändes skönt. Tack! Jag hade hunnit skriva till dig en andra gång innan jag så att du redan hade svarat på min fråga och då undrade jag om en annan sak som hände mig. Det har hänt mig flera ggr när jag har gått och lagt mig att jag har fått sk "telepatiska meddelanden", det är så svårt att förklara utan att låta som en slags galning. Men den här gången fick jag ett där jag varnades för att liksom "länka" till någon/något som var i mitt rum då det var "en slags mörk energi". Kan det ha varit mitt andlige ledsagare som varnade mig? Hur som helst vill jag tacka dig för ditt svar, det hjälpte mig verkligen och jag beundrar dig och ditt jobb. Tack… Varma hälsningar Anna

Hej Anna E! Som du kanske redan sett är även din andra fråga besvarad!fast i förra frågeställningen. Jag förstår vad du menar med din rädsla. Det som bla blockerar dig ligger i rädslan för vad,vilka coh hur mycket du ska/kan "se".Du är rädd för att ditt psyke inte ska klara av belastningen för det du som medial kan uppleva. Det du aldrig får glömma är att "ju mer man ser och hur obehagligt det än må vara så växer också skyddet". Allteftersom man "öppnar upp" och konfronterar det man är rädd för att se ökar också skyddet. Man kan även specifikt be om skydd för sitt psyke.Dvs att man inte får mer visat för sig än man klarar av att hantera. Det är en process som tar tid.Att övervinna rädsla är en process.Men det går. Mvh EeWee

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.