Tack EeWee

Hej! Tack för svaret på frågan om min granne,vill bara förtydliga att vi bor i hus,och att jag gärna skulle vilja veta hur man gör om jag märker något mer ovanligt här hemma. Just nu har det varit lugnt,och kanske kommer det att förbli så vad vet jag. kan du känna om han är närvarande? Har en fråga till,kan man komma i kontakt med bortgångna släktingar? skulle sååå gärna vilja veta att min morbror och farbror som båda dog i cancer har det bra. mår verkligen dåligt av att de inte finns mer. Tacksam för svar. Mvh Lena

Hej lena! Pga problemen vi haft med servern har jag svårt att hitta i frågespalten.Kommer du ihåg datum/rubrik för din senaste frågeställning så jag kan länka via den eller om du kommer med en ny frågeställning. Vad gäller din andra fråga.Bästa sättet att ta kontakt med avlidna som är på andra sidan är att få hjälp av ett medium som under seans under strukturerade former kontaktar andra sidan och kan hjälpa dig få kontakt med dina anhöriga och ställa frågor till dem.Då vet man att det blir på rätt sätt och går tryggt till Mvh EeWee

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.