Tack för ditt svar.

Har alltid varit starkt intreserad vid det övernaturliga och är nog ganska motaglig till det andliga ,tycker att jag kan känna och få någon form av en inre bild i huvudet eller känna av en sorts kort rörelse. Men det sker litte då och då ,man är ganska van vid det. Har ganska nyligen upleft en ganska underlig uplevelse ,jag brukar sommna vid soffan och sätter alltid min mobil på soff bordet framför mig ,en tidig morgon vaknar jag hastigt av en ganska rejäl duns och stiger upp och finner min mobil mitt på golvet en bitt från soff bordet. och har frågat mig ibland om det kan ha varit farsan som ville någont ???

Hej! Den du ställde frågan till den natten var den som svarade genom att slänga ner din mobil. Detta för att verkligen visa att han finns hos dig och att han inte har glömt dig! Du är medveten om att det finns andra omkring oss och att du får känningar då och då beror på att du inte släpper in dem hela tiden, utan tar din tid till saker och ting. Du är mer öppen än du själv förstår!! Marijona

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *