Tack för svar!

Hej igen EeWee Tack för ditt snabba svar. Tyvärr så har jag inte haft någon minigris eller känt någon mrd en i detta liv. Men det som känns lite skumt är att jag ofta har kallat en av mina stora hankatter just för minigrisen, och "min lilla minigris" att han låter som en också. Kan det ha något med minigrisen att göra? Ha det gott Jenny med katterna

Hej Jenny! Ja jag förstår om du tycker det är lite underligt och komiskt men det var det som framträdde,men visst kan det hänga ihop med din katt. Det ska jag inte förneka att det är ett sk "sammanträffande". Tyvärr framträder inte denna sk minigris igen, för då hade jag gärna velat studera den OM det verkligen var en gris eller om det var en katt.Man jag är 99procent säker att det var en gris jag såg… Om förklaringen inte har med din katt att göra så borde den komma från ett tidigare liv. Om du ställer frågan igen,längre fram kan vi se om den kommer tillbaka,så ska jag studera den ingående. För om du minns mitt svar,så blev även jag full iskratt och fundersam. Mvh EeWee

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *