Tack för svaren!

Hej! Tack för svaren på mina frågor! Jag har lite mer frågor jag undrar över. På kvällarna när jag ske sova, så kan det kännas att någon tar på armarna, inte hårt, men som det pirrar lite, vad är det? eller inbillar jag mig? När jag är i duchen känns det som om någon tittar på mig, inbillning? Min mamma säger att hon känner av nåt manligt i källaren, finns det nåt i vårat hus? Eftersom jag har två hundar vill jag veta att dom inte tar skada av nåt här. En sista fråga, jag tar hand om djur som farit illa, och har ett akutrum hemma. Ibland kan jag se att vissa katter tittar på nåt, ibland till och med leker med nån, är det någon kisse som är på andra sidan som hälsar på? Tack igen för eran stora insats här på spökwebben!! Jag skickar massor av positiv energi! Hälsningar Jessica

Hej Jessica! Först och främst måste jag säga att jag beundrar dig som visar sådan hängivenhet för djur! Ni har någon i källaren och det är en man,levde själv och tillbakadraget men han var inte farlig,det är han som kollar på dig ibland men be honom lämna dig ifred när du känner dig för påtittad! Kittlingen är bara ett sätt att visa dig att du har sällskap, någon som vakar över dig. Dina djur far inte illa tvärtom. Det ser ut som en liten vätte som hjälper dig med djuren och katterna finner honom intressant! Tackar och tar emot din positiva energi! Marijona

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *