Tack för svaren.

Jag vill tacka dig så mycket för de svar du kunnat ge på mina frågor. Jag har genom dig kunnat få svar på saker jag länge grunnat på…Vill även säga att du kan lägga ihop Caroline & Lina eftersom dessa båda är samma -jag! Lite dubbelnatur som skymtade fram =) Har även en liten fråga som väckts ur dina tidigare svar. Jag har inte sett döda, inte sett eller hört andar eller andra liknande väsen av den kategorin. Däremot mer av det som handlar om naturväsen,(min drake som ligger mig MYCKET varmt om hjärtat) småfolk som springe fort i mitt hem, älvor i skogen och annat som mer hör hit. Min fråga är: kan man vara mer inriktad åt det ena eller det andra hållet? Jag har alltid vait öppen för mer än det som syns, men det är först nu som jag känner mig redo att våga möta och känner att jag kan hantera det eventuella mötet… Är jag mer känslig för de naturfenomen och väsen än på andar? Tack för allt/ Caroline

Hej Caroline! Lina/Carolina-ja det förklarar varför jag fått samma signatur och blivit lite fundersam…;) Din frågeställning är rätt intressant och jag har har märkt att många människor har tendens att ha svårt att förena alla de olika sidor av "verkligheten" som finns. Antingen så ägnar man sig bara åt andar och anhöriga(andra sidan) eller så är det högre väsen och änglar för hela slanten eller så är det bara utomjordningar eller naturväsen i olika former eller totemdjur och mytologiska väsen. Men faktum är att allt existerar fast i olika plan och olika dimensioner här och nu då vi lever i gemensam "all-tid". Även om vi inte uppfattar det så pga vi är bundna av de fysiska lagarnas materia med tid och rum. Och mitt i allt detta tillsammans kan man faktiskt tro på en "Högre skapare/Gudaväsen". Men beroende på vilken sorts väsen man har att göra med behöver man känna till olika tillvägagångsätt och använda sig av deras egna väsen och element. Har man tex att göra med naturväsen kanske man inte ber en utomjording på hjälp eller ens en ängel utan väljer att "kontakta" naturväsens stammoder och stamfader dvs de som de ser som sina "ledare"/"gudar". Visst kan det vara så att en del har lättare att se andar och komunicera med dem, medan andra har lättare för utomjordingar,änglar eller som i ditt fall naturväsen. Det handlar om att använda sitt "seende och ställa in det på olika plan" som är anpassad för just den svären och dess innehåll av väsen. Jag brukar därför återkomma till att "det finns mer därute bland oss och mitt ibland oss än vi ser". För egen del är det så att jag kan ställa om och se de olika svärerna beroende på vad jag spårar och söker och jag blir än i dag förundrad över saker/väsen som finns och har svårt att själv tro på vad jag får se. I ditt fall är det så att du är mer öppen för det elementariska/eteriska, som är naturväsens elementsvär. Det tycks också vara så att du även har naturväsen som beskyddare sida vid sida med vanliga andeguider och du kan även ha ett tidigare liv/bakomliggande förflutet inom naturväsens rike.(Har du någonsin tänkt den tanken att det kan vara så för din del?) Har du känt vilken dragning du har mest åt? Vilka naturväsen du känner mer samhörighet och förståelse/"släktskap" med? Värt att fundera på.(Har stött på detta i vissa fall om än dock mer sällan än vanligt dvs att en människa kan ha levt som tex en alv eller "halvblod dvs människa /alv som det finns en hel del intressanta mytologiska berättleser om) Denna sida förklarar en del om just naturväsen på ett lite mer annorlunda sätt som är rätt intressant(under menyn naturväsen): ttp://www.tonyfalcenclou.se/index.html När jag nu sitter och skriver och är länkad till dig framträder en älva ca 25cm stor(som kan ändra storlek) med underbart vackra färger i sin aura och hon är rent genomskinligt eterisk. Hon dyk upp "från ingenstans" för att sedan försvinna. De visar sig bara om de själva vill. Jag får sagt av min guide att hon är "ledaren" för sin familj och finns runt dig då du verkar ha god hand med just älvor och även den mindre sortens devor och alver. Är det något du känner igen? Mvh EeWee

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *