tack för svaret…

Hej igen,jag frågade dej förra veckan om jag hade någon med mej och du svarade att jag hade en man med mej. Nu har jag tänkt mycket och tror att det är min farfar,stämmer det? Övriga medlemmar i min familj tror inte direkt på samma saker som jag så dom tycker bara jag är knäpp när jag frågar dom frågor som kunde hjälpa mej så därför att jag så tacksam över att du finns! I vilket fall skulle jag gärna vilja veta,om du kan hjälpa mej, har min farmor och farfar det bra nu? Så mycket hände när min farmor gick bort att det har tagit mej lång tid att sörja och bearbeta. Jag är 28 nu och när farmor gick över till andra sidan väntade jag min flicka,hon är nu 3 år. Hon kan komma med så kloka kommentarer när jag berättar om hur min farmor var,hade ju så gärna velat att dom skulle fått träffas! Men då säger bara min dotter att: -Jag vet mamma att du älskar din farmor men hon är en ängel nu och du har ju mej och pappa och alla andra!! Jag sitter nu här med tårar i ögonen och hoppas innerligt dom mår bra!! Tacksam för svar

Hej! Att sörja har sin tid och det får ta tid!!! Du har två vid din sida just nu och det är din farfar men åxo din farmor.Hon smeker din kind och säger att du ska sörja men inte för länge och ni kommer att ses när det är dax. Det din dotter säger kan du se som budskap från din farmor som på detta viset vill visa dig att hon finns vid din sida och de har träffats och träffas fortfarande! De mår bra på andra sidan men dina tårar gör dem lite bekymrade. Det som har hänt bör du lägga bakom dig och du kommer att känna att det blir lättare att sörja och även lägga det bakom dig. Du kommer inte att glömma dem om du slutar sörja då du har dem i ditt hjärta! Tänk positivt och framåt!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *