tack för svaret:)

har fått väldigt bra svar varje gång jag skrivit,men jag e lite fundersam på mitt sista?? är det så att det finns personer hos mig som behöver hjälp o jag skall hjälpa dem med ljuset jag har?? skall jag kasta det eller är det menat att jag skall ha kvar det? har varit påväg MÅNGA gånger att bara kasta det men hejdat mig själv.1 vecka innan jag fick ditt svar så hittade jag minneskortet och det hade legat precis som du beskrev det, så tack så mycket. har ytterligare en fråg till dig ang mitt liv…har en person i mitt liv just nu som förgyller mitt och min sons liv,kan du se om det finns någonframtid där och om fler barn är på G.har varit lite fram o tillbaka det senaste:):)sen är det så att i denna personens lägenhet känner jag lite *dålig energi*..blir ofta irriterad o grinig efter ett tag när jag varit där, o jag känner mig väldigt iaktagen.finns det något där som jag behöver oroa mig för eller tänka på?tack så mycket för alla bra svar som du ger.

Hej! Du ska inte kasta ditt ljus du ska bevara det! Du bör rena denna personens hem då du får med dig de negativa vibbarna som finns där. Personen du tänker på känns rätt för dig och din familj! Tack för dina ord! De värmer!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *