Tack för svaret !

Det kom som en liten chock nu när jag har läst ditt svar, men ändå inte.Jag har alltid varit lite nyfiken på andevärlden men samtidigt feg för vad man skulle kunna se . Hemma där jag växte upp hade jag en rädsla för fönster när det var mörkt, jag ville inte gå nära i tron på att jag skulle få se någon .Idag bor jag med min sambo i en lägenhet och jag kan känna mig iaktagen men vet inte än om jag överdriver. Hur tycker du jag ska göra med det här, ska jag utvidga det här eller låta det komma av sig själv ? Behöver tips . Har jag en personlig guide, och isf vad heter personen? MVH//Pilla

Hej! När det gäller andlighet så måste du först och främst lyssna till din inre röst och magkänsla för om du vill utveckla din öppenhet eller inte eller vilka vägar du vill gå. Men jag vet en sak, och det är att när man har förutsättnigarna för medialitet så kan man inte "stoppa huvudet i sanden" hur länge som helst.Förr eller senare kommer det ifatt en och man är tvungen att ta tag i alla känslor samtidigt,då kan det bli tungt. Det jag kan råda dig till är att du börjar med att läsa,hitta böcker inom olika områden.Läs lite om allt möjligt. Allt från tex arua,stenar,healing,tarot,om änglar osv och se om din inre röst reagerar på något eller om du känner draging till ett visst område. Gör du det så läser du lite mer om just det. Det kan vara ett sätt för dig att hitta det som är "ditt område" i din egen takt. Jag rekomenderar även varmt Sylvia Brownes böcker tex "Livet på andra sidan" och "Mellan två världar". Eftersom du har denna öppenhet så får du räkna med att andar uppmärksammar dig.Detta måste du,för din egna skull,lära dig att hantera. Vad gäller personliga guider så brukar jag inte besvara dessa frågor eftersom det är svårt att få dem att framträda för okända(mig)utan speciella anledningar,så även i ditt fall. Men jag får sagt att du har en guide som står närmare dig just i denna period av ditt liv. Det är en kvinna som kallar sig "Illiana"(ej säker på stavning). Det som är mest tydligt med henne är att hon älskar havet och allt som har med vatten att göra.Hon är också kunnig inom forntida språk. Eftersom hon inte vill framträda här och nu kan jag inte ge vidare information om henne.Men nu är du iallfall medveten om hennes närvaro och namn. Mvh EeWee

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *