Tack för svaret!

Tack för snabbt svar! Skönt att veta att man inte är alldeles ute och "cyklar". Att jag har en man och en kvinna i "vintehuset" vet jag om men att jag har en så tydlig kvinna i "sommarhuset" var en överaskning. Hon är nog väldigt försiktig inför mig. Jag har mest uppfattat två män som jag är rätt säker på vilka dom är. Kan du få fler detaljer om kvinnan så kanske jag kan klura ut vem det är och kan du kolla så att jag förstått allas budskap så att ingen känner sig bortglömd? Vänligen. Bodiil

Bodiil, denna kvinna är ganska så kort,och lite mullig! Hon har ett glatt sätt ,och lätt till ett gott skratt! Jag ser att håret är ljust, "dock ej grått eller vitt" Det är lockigt och prydligt ,och slutar sraxt nedanför öronen! Hon bär ett par svarta skor, som ser fotvänliga ut. Hom har en klänning på sej som räcker en bra bit nedanför knäna, och den är smala streck på,i dovt blått och ljust! Hon tycker att man bör ha förkläde på sej, för det är renligt och praktiskt! Hom knallar omkring och pysslar med saker ! Jag ser henne bara i köket! Hon trivs väldigt bra där, och hon trivs med dej också. Hon är försiktig och hänsynsfull av sej! Hoppas detta kan få dej art förstå vem hon är! Ha en skön sommar i torpet!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *