Tack för svaret

Hej igen! Såg svaret från dig nu i frågespalten. Det var inte min mening att göra så att du känner dig tung i hjärtat och tappar lusten att svara på frågor men du måste ju förstå mina funderingar också.Och det var pajon som sa att det var okej att fråga er dessa frågor så då hoppas jag att det är okej. Nu såg jag att det är en till som svarar på frågor men jag antar att du svarar för dem också. Att jag vaknade till och reagerade är för att denna person Rolf satte in en länk till de etiska och moraliska regler som spiritiualistiska föreningen följer då länken var till deras sida om falska medium.Jag hann inte se någon länk till newpage???. Och att eftersom han skrev att de fått klienter/kunder som fått svar från spökwebbens medium? som sen inte visa sig stämma. Jag kanske inte minns rätt nu men han påstod att ni svarar på frågor som är bla blufffrågor. Visst kan jag hålla me dig om att det verkar konstigt att ett annat medium går in och kollar era svar men samtidigt kan jag inte låta bli att fundera. Tex om nån gett er en fråga om nån avliden släkting som inte finns på riktigt.Borde inte ni då få varningar eller känna direkt att det är nåt som inte stämmer? Hur kan man få kontakt eller "budskap" från en icke existerande ande? Om då denna Rolf fått en sån medlem som skickat en sån fråga och fått ett svar som denne vet inte är äkta så kan jag förrstå att detta medium reagerar för det skulle jag också gjort och funderat en hel del. Vad jag verkligen vill komma till är att borde inte man om man har kontakt med andevärdlen känna,se höra eller få inforamtion om att den anden inte finns i andevärdlen???? Det är liksom dessa tankar som far runt i mitt huvud hela tiden. Jag menar verkligen inte att angklaga dig eller nån annan men trots allt så har du/ni nu valt att svara på frågor GRATIS i frågespalten och de flesta frågor handlar om anhöriga och avlidna släktingar och sånt som är käsnligt d det oftast är sörjande lessna människor som söker sig till att få frågor svarade på.De kanske inte har råd att gå till utbildade medium,vad vet jag,och tar sin chans här(av det jag sett) så då är det ju klart att man blir fundersam när det dyker upp någon från ingenstans och skriver sådär som han gjorde. Jag frågade pajon om detta i gastplanket men han gav mig rådet att jag SKA vara skpetiker och våga fråga och nu är det ju det jag gör då jag vill förstå hur det fungerar då jag själv vill utbilda mig till medium! Sen varför folk vill skicka in blufffrågor ja det kan man ju också undra över. Nu har jag inte vart här så länge men har förstått att det fanns ett annat medium här förr?den på startsidan?(som du själv nämde) och många kanske vill testa vad de nya "går för". Så funkar ju männsikor överlag och det får man ju ta,kan jag då tycka. Men av de medium jag pratat med tidigar så brukar de säja att detta med frågor om anhöriga inte ska vara något problem. Antingen har man kontakt eller så har man det inte.Hur det är i ditt fall det vet jag inte då jag inte är nåt medium. Och är det som du säjer att ni inte är medium som svara på frågor så borde det kanske framgå i frågespalen så slipper ni en massa funderingar om den saken och så vet de som skickar in frågor att de får svar utifrån vad du/ni kan men inte som medium. Det vore kanske en lösning så slipper ni såna som ploppar in här och skriver om falska medium. Häslningar Nina

Hej Nina!Jag blev så less på allt och ber jättemycket om ursäkt för mitt uppträdande om jag varit snäsig eller agressiv det är inte min mening! Jag har fått många frågor om anhöriga och man får inte alltid kontakt med dem och alla sk medium är på olika plan! Jag har inte gått ut med att jag är ett medium då jag inte har den sk utbildningen som tydligen krävs men jag är medial. Pajon har helt rätt i att man ska vara kritisk och jag klandrar ingen som är det men det har varit så mycket runt detta och ja…jag ber än en gång om ursäkt till alla som anser sig blivit negativt behandlade. Visst är det mycket tester men jag kan inte sitta här och säga att den och den frågan var bluff och personen i fråga skrev inte vad de sk nya klienterna var missnöjda med för svar. Förstår att du funderar och då kanske kan förstå hur det ser ut i mitt huvud just nu?!:) Jag är medial utan utbildning, går kurser och uppdaterar mitt sinne ofta och om någon vill ha hjälp så finns jag här och om någon tvivlar på att jag kan hjälpa dem finns det ingen anledning att ställa en fråga heller. Vad gäller inte avlidna släktningar: finns de inte på andra sidan får man kanske kontakt med någon annan släkting odyl men det kan vara svårt att få kontakt med de som är avlidna också! Ett medium jag diskuterade seanser sa att man ska inte bli arg om in farbror Otto kommer fram om det är honom man vill prata med, han kanske har fullt upp med att återfödas och om faster Doris kommer istället kan det bero på att hon valt att inte återfödas..förstår du? Alla medium jobbar på olika sätt och egentligen finns det ingen utbildning eller skola för detta, utan hjälpmedel för att kunna öppna sig mer och mer, vidga sina vyer. När jag får en fråga "tonar" jag in på personen som skickar frågan och ser bilder, människor, bokstäver, bostäder mm mm och så jobbar jag. Att jag sedan inte kan tona in på alla är något som alla medium råkar ut för, vissa är jättelätta att läsa, andra inte. Hoppas du förstår vad jag tänker och hur jag jobbar. Jag kan visst få diplom i att vara medium men vad säger egentligen ett papper? Tyvärr kommer det att ploppa in folk som säger det ena och det andra men jag vet var jag står och det trivs jag med! Hoppas du fick lite kött på benen! Marijona

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *