Tack för svaret!

Hej EeweE!! Svaret som du gav mig sist stämde mycket bra. Ibland när jag sitter i vardagsrummet på kvällarna så kan jag se ut i hallen och ofta så ser jag en liten skugga. Det verkar precis som om det är någon som bara vill titta snabbt och se om allt är ok. Kan du se om det är någon och i så fall vem? Eftersom jag inte kan gå tillbaks til mitt yrke så ska jag på möte med arbetsförmedlingen och försäkringskassan om hur jag ska kunna komma ut i arbetslivet igen. Kan du se hur det kommer att gå? Har lite blandade känslor för det här mötet. Vad kan jag och vad vill jag. Kommer dom att "slänga ut mig" i arbetslivet? Tack för att du finns. Kram

Hej Eva! Jag vet inte vem det är du ser i hallen(förutom att jag uppfattar att du drar till dig naturväsen/goda)men jag uppfattar klart vem,vilka som står vid din vänstra sida strax bakom dig som "stöd",för att hålla dig upprätt och ge dig ork och mod i vardagen. Den ena guiden som är framträdande är en äldre vis man som kallar sig Emmanuel.Han har vitt hår och vitt skägg och blekvit klädnad vilket tyder på att han är "vis av ålderdom" och med glädje och stoltet visar sig som äldre. Han anser att man blir vackrare med åldern och har levt flera långa liv. Han ska hjälpa dig finna värdet i ditt eget liv utifrån de förutsättningar du har. Den andra som framträder strax bakom honom är en ung kvinna med långt rött hår som kallar sig Eliana. Hon står för "ungdommligt sinne",humor,glädje,lust,lust till livet och är även duktig inom små konsthantverk som smyckestillverkning,knyppling,broderier,spets,tyg samt kunskap inom naturläkemedel och healing,positivt tänkande osv. Hon finns vid din sida för att det ska bli balans för dig av att ha dessa två "den yngre,den äldre". Dessa står dig nära och du borde känna av dem. De bär på en otrolig ljus kärleksfull vibration som jag ibland sett hos de som är guider till människor som är sjuka svaga,har smärta,mindre livslust osv. Kan det vara dem du känner av?eller du kanske inte ens var medveten om deras närvaro? Hursomhelt kan du använda dem i din vardag och ge dem egna namn om det känns bättre med andra.Det är inte av betydelse för dem(dina guider) vad man/du kallar dem. Vad gäller försäkringskassan så kan du ha nytta av dina guider vid sådana möten.Be dem ställa sig nära dig så du känner ren fysisk värme i ryggen. Du kan även be dem hjälpa dig föra din talan genom dig för att du ska få fram det du verkligen känner så du inte blir överkörd! Hur som helst så uppfattar jag att du inte ska godta alla deras förslag för att "slänga ut dig i arbetslivet".Har du ekonomiska möjligheter att studera något som intresserar dig så gör det.Gå en skrivarkurs tex . Du behöver modet att våga säja nej till sådant som inte känns bra. Stå på dig. Vara besvärlig. Annars blir det lätt att du pressas ut i ngt som du egentligen inte orkar eller vill göra. Mvh EeWee

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.