Tack för tipset om panikångest.

Hej och tack så jätte mycket för det snabba svaret. Det du beskriver om panikångesten är något jag absolut ska prova. Jag har haft den diagnosen i snart 10 år. Har varit medicinerad och jobba kognetivt med mig själv. I dag fungerar jag bra utåt, men kan må väldit dåligt inombords tidvis. Så att hitta ytterligare ett alternativ att prova känns bra, eftersom mediciner osv inte tar bort alla symtom. Du har faktiskt satt ord på de jag har gått och funderat på. Och det känns skönt att få en bekräftelse på att tanken kanske inte varit så dum. Sen undrar jag över ytterligare an sak. Efter det snabba besöket hos mediumet så va jag så trött i huvudet.Det kändes som om jag skulle ha setat och lyssnat på en 5 tim långt föredrag ungefär. Jag va inte trött i kroppen, utan mentalt. Jag upplevde det som lite konstigt med tanke på att jag vid andra besök hos medium har fått motsatt effekt, och det ganska snabbt. Jag undrar om det berodde på att vi blev avbrytna så hasstigt? Eller kan det finnas nån annan förklaring? MVH:Johanna.

Hej Johanna! Att du blev så trött mentalt istället för upplyft den gången var för att detta mediumet vid det tillfället hade dels tömt en del av sina energiresurser och att hon var uppmärksammad från ande världen för något som skulle ske i hennes närhet. Denna närvaro störde enrgin i rummet och påverkade dig att bli trött mentalt. Man kan säja att du blev påverkad av den närvaro och de enegier som var riktade till henne,för att få hennes privata uppmärksamhet mitt under er "seans" som egentligen gällde dig. Ibland kan det bli så och vad jag försår så blev ni ju också sedan hastigt och lustigt avbrutna. Mvh EeWee

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *