Tack & ny fråga

Hej igen! Måste först bara få tacka för svaret på frågan ang. om jag fått hem någon från borgvattnet, Känns kul att få veta. Sen har jag lite fler frågor jag klurat på länge som jag skulle vilja ha svar på. 1. Först och främst, när min låtsaspappas far dog, så plingade det på vår dörrklocka en gång per natt, precis på det klockslag han dog. Detta pågick en längre tid tills min låtsaspappa plockade isär och satte ihop dörrklockan och då slutade det. Var detta min "låtsasfarfar" som ville något, eller var det verkligen bara fel på dörrklockan? 2. Min riktiga far hans familj var på en loppmarknad för några år sedan, och min lillebror ville ha ett gorilla gosedjur som fanns där, pappa tyckte det var onödigt för den var gammal och sliten, men hur som helst så blev det så att han köpte den tillslut. Första natten efter dom köpt den så vaknade min far av att min lillebror skrek som bara den, han gick in på hans rum och han sa att gorillan rörde på sig. Detta hände flera gånger. Sen en gång när dom åkte iväg till en badplats, låg helt plötsligt apan ute på bron när dom kom hem, trots att den var på rummet när dom for och alla dörrar var låsta. Var detta (om ja, av vad?) gosedjur besatt/hemsökt? 3. Sen skulle jag uppskatta om du kunde kolla vad namnet på min skyddsängel är? Tack på förhand//Victor

Hej Viktor! Det var din bonusfarfar som höll på med klockan och jag kan tänka mig att din bonusfarfar var lite dimmig när han gick bort därför ringde han i klockan ofta då han inte kommit över riktigt men nu är han på andra sidan. Det är inte gorillan som är besatt det är en pojke som vill ha gorillan och försöker därför ta den med sig. Du har en kvinna vid din sida och jag får fram bokstaven S och det är i hennes förnamn. Känns inte som om ni är släkt eller känt varandra och hon är din guide.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *