Tack! + nytt försök del 2

Marijona Hej,riktar frågan till dej denna gången och hoppas att det går bra. Förstår att du vill ha det så. Jag vill fråga om min far (som avled för 20 år sedan)gav mej ett budskap för ett år sedan, eller om det bara var något jag inbilade mej. Kan inte släppa det, jag skulle vilja veta.Jag har inte vare sej drömt om honom eller haft någon "kontakt" med honom sedan han gick bort.(Han lovde att ge sej till känna om han kunde) Tack på förhand

Hej! Du inbillade dig inte, han skickade ett budskap till dig och det är du som kan tyda det. Han kommer att visa sig för dig men de har inte samma tidsperspektiv där på andra sidan som vi har här. Där är det som om tiden står stilla. Han har inte glömt dig! Du har säkert sett honom men inte som du minns honom. Ser du en yngre man i dina drömmar som verkar bekant kan det mycket väl vara din far. Marijona

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *