Tack snälla!

Hej! Tack så jätte mycket för svaren! Nu känner jag mig lugnare med djuren. Vad bra att jag har en vätte som katt och hundvakt! Du skriver att den som kittlar mig, när jag ska sova, vakar över mig. Men vem är det? Vem ska jag tacka? Det finns en man som jag saknar mycket, han gick bort för tidigt, eller det kanske var hans plan?. I alla fall hade han det mycket svårt sista tiden, och jag är besviken att han inte anförtrodde sig till mig. Lider mycket av att han led, i tystnad! Vill gärna veta om han har fått ro, och mår bra nu? Hälsar han på mig?. Var snäll och tacka för det ekonomiska, till min mor. Det var alltså min mors man. Tack på förhand! Skickar mer positiv energi!

Hej! Ser en ung kvinna vid din sida, ingen släkting men kan vara en avlägsen vän till någon i din släkt, mer får jag inte fram om henne. Får upp olika namn och vågar inte ta ett i luften så jag låter det vara Mannen hade skrivit sin plan och detta var resultatet. Han ville inte belasta dig med sina bekymmer och du ska inte oroa dig för honom, han har det bra! Hon har hört hur du tackar och det behöver jag inte framföra: var så lite så, säger hon. Tar emot den positiva energin och tackar i massor!! Marijona

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *