Tack – Vem skickar röklukt? (catarina)

tack för svaret. Jag har en känsla att det är min mormor, hon var storrökare och dog tyvärr av KOL för några år sen…Känner hennes närhet väldigt ofta, har även en väldigt stark känsla att hon sleckt mig på kinden när jag var höggravid och jätte ledsen. Men kan ju ha drömt. Men det som förvånar mig är om det skulle vara hon som kommer om nätterna, för hon har jag känt nära sen hon gick bort men aldrig hört eller sett nåt. Hon visste jag var livrädd…

Hej! Hon har visat sig och närmat sig dig men små steg och när hon känt att du varit medveten om henne har hon börjat visa sig mer för dig genom att göra saker och ting. Du får säga till henne att du vill ha lugn och ro om nätterna och det kommer hon att respektera!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *