Tackar så mycket!

Blev jätteglad att du svarade så fort på mina frågor som har gnagt på mig i så många år.Tusen tack!Jag bor inte kvar där nu.Det allra första som hände där var att när vi ställde in flyttkartongerna så flög en klocka ner på golvet.Den hade förra ägarna lämnat kvar.Klockan satt på en stor tjock spik och hamnade långt bort till andra sidan där diskbänken var.Och det var alltid kallt i köket. Hur är det här i lägenheten där jag bor nu?Ibland känns det som om någon iakttar mig?Vad heter min skyddsängel?Eller har jag någon guide? En gång såg jag en person gå över motorvägen när det var gryning men föraren bara körde.Han såg ingen.Var det inbillning?Jag såg att han hade gröna arbetskläder på sig?Jag skulle kunna ställa många frågor som jag har men det går väl inte.Tack för en bra sida!

Hej Carina! Den som du känner dig iaktagen av är din guide "minoue"(ej säker på stavningen).Det är en ung kvinna från Korea.Hon bär en folkdräkt av vackert tyg med sidenbroderier och pärlor(nu när hon visar sig).Hon är kunnig inom tyg,tygkonst,broderier,hantverk inom tyger.Hon visar sig i 25-30 års ålder och har långt svart blankt hår knutet i fläta med broderier. Hon står för eget företagande och självförverkligande.Hon vill hjälpa kvinnor vara självständiga och klara av tex "starta eget" av små medel. Jag kan inte uppfatta att ni har någon sk tidigareliv relation. Hennes färger är kraftfulla och starka eldrött,blodrött,stark turkosblå,jadegrönt osv. Du har en guide till på din högra sidan men denna kvinna vill inte framträda lika tydligt.Hon bär dock vita och gula kläder/långdräkt.Hon vill inte komunicera så där får jag ingen info. Jag kan i övrigt inte uppfatta några störande energier i din nuvarande lägenhet. Jag kan nte svara på vad det var du såg eller vem för jag får ingen länk till den situationen. Du är välkommen att åerkomma och ställa fler frågor men gärna en åt gången så det blir lättare att focusera på svaret. Mvh EeWee

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.