Tankar kring guider.

Hej, åter igen 🙂 skicka in en fråga för några dagar sen men tror det blev nått fel på internet när jag skicka den, så jag testar igen, men med en annan fråga .. Guider, kan dom "tala om" saker för en? Har hänt många gånger att jag bara vetat olika saker, fått bilder i huvudet och sånt där. inte ofta, men ibland. Kommer speciellt ihåg en gång när jag var liten och satt i skolan, killen som satt bredvid mig skulle äta tomater, plötslig, en halv minut innan det händer, så får jag upp en tanke som "tänk om han skulle slå ner handen och splascha tomaterna på mej", och så händer det! gick till på samma sätt som i min "tanke". har hänt olika såna där saker. Och som när min morbror dog för 8 år sen, mamma sa att han blev påkörd av en bil, sen när jag blivit lite äldre några år senare, så "vet" jag plötsligt att han tog självmord. På nått konstigt sätt. Tack på förhand /micha

Hej Micha! Ja guider kan använda sig av antingen en egen röst eller gå via en persons tankeröst(alltså den rösten du har när du tänker) men i ditt fall låter det mer som om du har en viss förmåga att vara förutseende dvs lite "siare" och att känslan inför att tex saker ska hända kommer från din egen förmåga än att en guide "talar om" något för dig. Fundera på det. Mvh EeWee

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.