Tanken om framtiden

Hej ,oj vad frågor jag skickar,men det är så att om jag tänker på en person eller får upp den i mitt huvud så efter en liten stund eller ja ingen stund alls ibland så händer det att jag alltid får kontakt med personen på ågot sätt,det kan va att jag får sms av den ,den logggar in på msn eller något annat. Samma förr när jag kollade på tv och bläddrade igenom kanalerna så kom jag till en kanal som visade gamla klassiska filmer och just innan jag klicka på knalen fick jag upp en film i huvudet en westernfilm och just när jag klickar så är det just reklam för DEN filmen ockå. Vad kallas detta?är det ån sorts tankeöverföring eller är det bara sammanträffanden? Hoppas på svar igen !;D

Hej Conny! Det här att man får en kontakt men en person som man tänker på "Som ex: sms, msn, telefånsamtal mm:" är vanligt förekommande, och det gäller då oftast att tanken nått fram till den andra pesonen sk: telepati! Sen ska vi inte utesluta att det ibland bara kan vara rena tillfälligheter som gör dessa sammanträffanden! Men visst är det kul när det händer! Ha det så gott! MVH: Simone

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *