Tänker ofta på detta.

Hej. Jag hoppas att jag får svar denna gång. Sen jag flyttade till mitt hus för ca 10 år sedan,har jag varit med om några händelser som jag ofta tänker på, ibland dagligen.Det som hände först var att jag hörde en mörk ton från elorgeln,när jag gick fram till den så gick tangenten ner av sig själv och en mörk ton kom fram.Jag blev mycket uppskrämd av detta en lång tid efteråt. Det har varit mycket ljud mm sen dess, jag vaknade en natt av att jag fick upp en bild av våran avlidna hund i drömmen. Bilden kom så fort och var så tydlig att jag vaknade av den,förstår inte vad det handlade om.Har inte varit med om det förut.Jag tänker också mycket på när min mammma låg på lassarettet med en blödning i huvudet,samma dagar jag var hem och mockade i stallet när en liten mus kom fram och var brevid mig i boxen.Jag blev mycket förvånad för de brukar vara väldigt skygga,den här var ända upp på mina skor. Nästa dag kom den tillbaka igen.Den här gången tog den efter en stund, ett strå i munen och la sig ner och krampade och dog.Då fick jag för mig att nu dör min mamma som skulle opereras samma dag. Jag har alldrig varit med om liknande,jag tycker att det var mycket märkligt att detta hände precis sammtidigt med min mammas insjuknande. Det gick iallafall bra med mamma,men jag kan inte släppa tanken på detta sammanfallande i tid.Min son säger att han har sett en skugga när han var på övervåningen,han vill inte vara själv uppe längre. Jag skulle bli mycket tacksamm för svar om det är jag som inbillar mig saker eller???. Vänligaste Hälsningar Benita.

Hej Benita! Vet inte om du ställt frågan till mig eller Simone, känner inte igen de. Ska försöka hjälpa dig reda ut lite.. Orgeln var ett sätt att få din uppmärksamhet på. Jag förstår att du blev skrämd men det var din guide som ville tala om för dig att han finns vid din sida. Det var din hund som visade sig för dig i drömmen som ville tala om att han har det bra. Musen var lite speciell: den var ett bud till dig från andra sidan och den "tog" din mammas plats. Bli inte rädd men den gav er mer tid tillsammans. Skuggan på ovanvåningen kan kännas kylig och tvär, en man tror jag. Han är lite butter och hans energi kan kännas skrämmande. Vill du bli av med honom ska du först be honom lämna er ifred. Vill han inte kan du köpa salvia och göra en "bukett" av stjälkarna. Du ska kunna hålla buketten samtidigt som du sätter fyr på bladen och du ska kunna gå med buketten runt om i ditt hus,glöm inte hörnor och vrån! Om detta inte fungerar hör du av dig så ska jag försöka hjälpa dig att få över honom till andra sidan. Marijona

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *