Tar det igen.

Ja som sagt internet är internet. Har sänt en fråga men tar den igen…Du svara på min fråga för ett tag sedan ang om min mamma var närvarande. Det jag reagerade på var attt hon tyckte attt jag skulle döpa min kommande dotter efter henne,då det är rent genetiskt omöjligt, men annars tackar jag ödmjukast för ditt svar. Det värmde i mitt hjärta. Men nu undrar jag…varför sa hon så? Då jag inte kommer att få fler barn? Kanske var det inte med min mamma du pratade med? MVH Maja

Hej Maja! Ja det var/är din mor som framträder.Jag vet inte varför hon sa att du ska döpa en framtida dotter efter henne.Hon ger igen förklaring men bilder som jag svårt att tolka.Min tanke blir då om jag fritt får spekulera att det inte behöver vara ett biologiskt barn. Jag kan bara hoppas att du i framtiden får en förklaring till det hela. Mvh EeWee

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.