Tar en chans….

Eftersom jag blev så nöjd med dina tidigare svar. Detta har ju inte med spöken att göra precis.Det är så att mina känslor spelar mej ett ordentligt spratt känns det som, mitt känsloliv är helt turbulent, känslorna går sina egna vägar utan att bry sig om mina egna värderingar och gränser. Hjärnan säger nej och hjärtat säger ja… Hela mitt liv just nu är som en karusell, som bara snurrar fortare. Har inget emot det, fast ibland undrar jag vart jag är på väg.. kan du se något om min framtid? Om jobb, kärlek, livsuppgift?

Hej! Ditt liv är som en berg-och dalbana och då är det inte lätt att veta in eller ut! Det jag vill råda dig till först är att lugna ner dig och din själ. Meditera är ett kanonbra sätt. Det hjälper dig att lugna ner din själ och då kommer oftast hjärnan och hjärtat på samma nivå så att säga. Du verkar ha många järn i elden, du behöver sortera ut dem. Sätt dig på din favoritplats, drick din favoritdryck, ha penna och papper nära till hands. Sätt dig bekvämt, andas och slappna av! Och nu menar jag slappna av:)! Skriv ner allt du vill göra. Sätt plus och minus vid varje aktivitet och där ser du vad din livsuppgift är. Ser det omöjligt och svårt ut? Varför? Skriv för och nackdelar och utgå från det. Det kan mycket väl bli den väg du inte trodde på först! Stressa dig inte igenom besluten men tveka inte för länge. Behöver du mer push hör av dig igen! Marijona

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *