Tecken ifrån andra sidan?

Hej! Jag är för tillfället väldigt kluven ang ett beslut jag måste göra. Jag vet inte hur jag skall göra med en sak… Nu det sista dygnet så har det hänt några konstiga saker. Somnade i sängen med tvn på i natt. Vaknade upp vid 5 att fjärr kontrollen låg på golvet & tvn var av. När jag tog på tvn så var volymen ner vriden nästan helt… När jag låg i sängen förut & vilade & grubblade över mitt beslut. Så ramlad en planch ner på mig & hunden blev rädd. På planshen finns en sak som har koppling till mitt svåra beslut. Försöker någon säga mig något? Kan man försöka få kontakt på något annat sätt för att ta hjälp med mitt beslut? MVH Madde

Hej Madde! Det finns/fanns energier som ville göra dig uppmärksam.Jag kan dock inte se vilka då de inte vill framträda här och nu så jag vet inte om det är en avliden vän,släkting eller din/dina guider. Hursomhelst är det viktigt att du följer din inre röst för det du känner är rätt utifrån dig själv istället för att söka svar från "detta runtomkring". Pröva annars med att sätta dig med ett papper och en penna och tänk på ditt problem och be de som vill att du ska uppmärksamma dem "ge sin synpunkt" så du får en ide eller tanke att skriva ner,bättre det än att de ska låta planscher ramla ner på dig!Be dem vara tydliga!!!när de nu får chansen av dig. Mvh EeWee

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.