Thankz u people!

Halluu igen! 😉 Ville bara säga att har varit i kyrkan 2 gånger nu…och har inte sen dess känt någon närvaro av något/någon som inte ska vara med mig… Det har faktiskt hjälpt o gå till kyrkan..Har oxå känt mig gladare som person…och inte så irriterd,o blivit förbannad på onödiga saker… Tack för tipset o all hjälp.. Föressten: Angående det här med vad jag har för relation till djur…Jag o min flickvän har en vatten skölpadda (haha låter ironiskt,men sant) och ibland när jag tex lyfter upp den så kan jag nästan känna vad den vill,vad den blir rädd av mm….låter sjukt…men jag kan ej beskriva den känslan… Kände tex på mig att den ville ha mer leksaker i vattnet…så jag lade ner en till leksak i vattnet o den verkade bli jätte glad..hmm skumt…att jag kände det på mig… Tack för en bra sida… V.hälsn Jimmy..

Hej Jimmy! Jag är glad för din skull att du mår bättre. Och nu vet du vad du kan göra om det händer fler gånger. Att gå till en kyrka kan kännas långsökt speciellt om man inte är troende.Men jag har märkt att det är genom handling man visar vad man vill och står. Nu brukar kyrkor vara heliga platser och stå för sin egen tro-vilket innebär att man behöver inte alltid tro själv-det finns så många andra som tror och Heliga platser brukar ha en sådan sammlad energi efter alla troende. När jag själv brukar råka ut för ngt riktigt obehagligt envist väsen som förpestar tillvaron brukar jag med bestämda steg gå till en (oftast olika)kyrkor och "lämna över problemet där".Som en sopstation.Och delvis kan jag tycka det är kyrkans uppgift att ta hand om dessa när man själv inte orkar.Så hur less och trött man än är och hur knäppt det än känns kan man inte bli av med känslan att det faktiskt fungerar. Jag tror du kommer att se på djur med nya ögon och upptäcka allt mer att du förstår vad djur vill.Precis som du redan gjort. Lycka till med allt!Och kul att du gillar den här sidan.Det gör jag också! Mvh EeWee

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *