Tidigare liv?

Hej E. Sen jag var liten har jag alltid varit ruskigt rädd då jag befinner mig vid en väg, och en lastbil kör förbi. Jag får väldiga rysningar och en nästan kylig början till chock infinner sig. Jag är också livrädd för stora amerikanska lastbilar, och har en sorts skräck för att en sådan skulle komma åkandes längre fram på skogsvägar, både när jag går där i mörkret och på dagen. När jag påtalat detta för min familj, och att jag funderat på om jag blev dödad på så vis att jag blev påkörd i ett tidigare liv, så avfärdar de det med att jag väl bara började bli rädd när jag var lite pga att vi bodde nära en landsväg som vi behövde korsa för att komma in till skola, affär etc. Men jag har också ofta; oftare när jag var liten, en känsla av att vara förföljd. Inte som paranoia, utan på ett annat sätt. När jag var lite lekte jag ofta med mina "låtsasvänner" att vi var tvungna att gömma oss nedanför fönster etc för förföljande människor utanför. Av detta menar jag att det kanske är någon slags förföljelse/att jag blev jagad som utlöste de här sakerna, både med lastbilar och barnlekar? Maria

Hej Maria! Det första som kommer upp när jag läser din fråga är koncentrationsläger alt arbetsläger. Du har troligtvis hamnat i ett av dessa lägren och detta gör att du känner en olustkänsla för stora bilar. Dina vänner är vänner från denna tid! Du är inte paranoid du har bara vänner på andra sidan!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *