Tidigare liv?

Hej. Mitt namn är Sandra. Är en tjej på snart 20 år (född i augusti) från Göteborg. Jag undrar om jag har haft ett eller flera tidigare liv. Vem var jag och hur levde jag? Hade jag någon familj som man och barn? Vad dog jag av? Levde jag lyckligt? Om du vill ha mer information så kan du maila mig! Är tacksam för svar. Kram

Hej Sandra! Ser dig som kammarjungfru 1300-talets början tror jag. Frankrike. En ung kvinna är din vän och det är henne du är kammarjungfru till. Ett stilla slottsliv utåt men när man skrapar på ytan finner man skvaller, förtal, vilda fester, otrohet, maktmissbruk. Du gifte dig aldrig i detta livet men du fick ett barn som togs bort. Du överlevde din husmor men fick bo kvar på den borg ni befann er i. Kram!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *