Tidigare liv

Hej! Jag undrar vad jag gjort i mina tidigare liv, jag ömmar väldigt mycket för djur, har jag varit med mycket djur? Skulle även vilja veta, vilka djur som är på andra sidan,som är med mig. Kommer jag att kunna "prata" med djur? Tack på förhand! Jessica

Hej Jessica! Du har helt rätt, d har alltid stått på djurens sida. Jag ser dig som en yngre kvinna och som en äldre gråhårig kvinna, vet inte riktigt om det är ett liv eller två men jag kan se att du ofta hjälpte både djur och människor, du var en sk klok gumma som använde mycket örter odyl.Alla de djur du haft under din uppväxt och som du kommer att ha i ditt liv finns på andra sidan och kommer att finnas där när det är din tur att "komma hem". De finns där för dig och väntar på dig. Vill du kunna kommunicera med djur, vad hindrar dig? Du kan ju redan en hel del det är bara för dig att utveckla dig själv och ta fram kunskapen som finns inom dig sedan tidigare liv. Det finns kurser i just detta men försök först på egen hand. Be din guide om hjälp. Kommer att lägga in en sida om just detta med att ta kontakt med sin guide mm men hinner jag inte i helgen så ha tålamod!! Marijona

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *