tidigare liv

Hej och tack för svaren. 1.livet i vilda västern känner jag som så att jag tycker mig känna igen en del av dom laglösa som fanns då.Är ganska snabb i högerhanden(revolverhanden) 2.titanic har jag tagit upp i annan frågeställning. 3.soldat i andra världskriget har jag inga minnen av men jag grundar mina misstankar på att jag är galen i krigsspel där jag får skjuta tyskar.Misstänker en form av hämnd jag av förstårliga skäl inte kan få i verkligheten.Antingen var jag amerikan eller engelsman.Förmodligen amerikan då jag har en längtan till USA som är jättestor.Förmodligen för att jag inte kom dit i april 1912 på titanic.förmodligen för att jag blev skjuten någon gång på 1860:talet.Förmodligen för att en tysk sköt mig på 1940:talet så jag aldrig återvände levande.Har så många frågor men alla får man inte svar på när man lever.

Hej! Som jag skrivit till många så kommer jag att försöka lägga in en sida om hur man får kontakt med sina guider mm och jag ska försöka få dit hur man kommer i kontakt med tidigare liv så läs detta när det kommer in. Förhoppningsvis ska det vara klart till på måndag. Tycker det är jättespännande med tidigare liv och att få veta om dem kan vara till lärdom i detta livet. Att du var revolver man anar jag men ser dig mer som en sheriff eller vice, en skjutglad sådan med förkärlek för just sk. laglösa. Du har varit militär och du miste många som stod dig nära- soldatvänner, familj.. Du får gärna höra av dig igen och berätta vad du får fram via övningarna men som sagt var ha tålamod! Ska försöka få in detta till måndag senast. Marijona

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *