Tidigare liv

Hej! Såg precis till min glädje att ni öppnat frågespalten igen=) När jag var barn var jag på bilsemester i Österlen med min familj. Jag kanske var var mellan 7-9 års ålder. Jag kommer inte ihåg så mycket av den semestern förutom att vi åkte med bilen i ett bostadsområde och jag kollar ut genom bilfönstret och ser ett hus och jag säger typ "här har jag ju vart". Det var ett rött stort hus med vita knutar och en flaggstång utanför. Det är svårt att beskriva känslan men det var typ som att allt bara kom på plats. Det var inte bara en känsla av igenkännande utan det var något mer än det. Hjärtat bara hoppa till av glädje när jag såg det. Detta var nu för 14 år sedan men jag kommer fortfarande ihåg det så väl. Kan det vara så att jag bott där i ett tidigare liv för det är så det känns. Eller har jag kanske haft någon annan koppling till det? Eller var det helt enkelt inget? Tacksam för svar! MVH Jenny!

Hej! Det är roligt för oss att vara här på frågespalten! Det var din själ som kände igen sig. Huset väckte ett dolt minne. Det jag "ser" är en tjej i 12-14årsåldern, gammalmodiga kläder( de visar Id- Emils syste-de visar mig nästan alltid filmer när det gäller kläder!). Inte fattig, välborgad men inte för rik så att säga. Nu visar de skillingatrycket " I en sal på lasarettet"! Kan inte låta bli att skratta! Du for iväg på en resa med dina föräldrar, blev sjuk och kom aldrig hem igen. Du längtade alltid hem igen men du hann inte. Detta är förklaringen på att din själ kände igen sig och kände sig hemma. Nöjd med svaret?:) Marijona

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *