Tidigare liv 2

Hej igen:) Tack så mycket för svaret! Du skrev att huset väckte ett dolt minne och det var exakt så det kändes. Så jag blev väldigt nöjd med svaret:) skulle bara fråga varför du tror dem visa skillingatrycket " I en sal på lasarettet". Min mamma sjöng den visan för mig mycket när jag var barn. Kanske har det någon koppling?:P Har alltid tyckt den är sorglig men även så vacker! Tack igen! Jenny

Hej Jenny! En av mina guider är en riktig komiker- enligt honom själv!- och ibland hänvisar han till filmer och sånger som budskap. Det är en vacker sång och jag får fram att du blev sjuk och kunde därför inte återvända hem.Det har inget att göra med själva sången att göra. Du var säkert på sjukhus men inte just detta. Marijona

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *