Tidigare liv.

Hej jag är en 14-årig tjej som för ett tag sedan var hos ett mycket begåvat medium. När jag var klar berättade jag att jag var intresserad av kina och att jag vill adoptera därifrån när jag blir vuxen. (Jag läser även kinesiska) Hur som helst så fick hon en bild på mig som en kinesisk man i ett tidigare liv. Hon beskrev mannen och allt hon berättade kändes bara så rätt!!! Tyvärr var tiden ute och jag fick gå hem. Skulle du kanske kunna berätta lite om den mannen??? Jag vill så gärna veta mer…

Hej! Jag måste göra dig besviken! Jag kan eller vill inte gå in på någon annans revir vilket jag kommer att göra om jag försöker se detta liv i Kina. Finns det någon möjlighet att komma tillbaka till henne? Jag kan hjälpa dig om du ställer frågan till mig men jag kanske inte får upp samma som mediumet då vi jobbar olika bla. Ledsen för att göra dig besviken men jag tror du förstår.:) Hör gärna av dig igen! Marijona

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *