tidigare liv

Hej Jag undrar bara om jag har haft fler tidigare liv och jag tror att man från varje liv ska lära sig någonting, jag vet att jag på mitten av 1400-1500 talet i en väldigt mörk tid levde som skl häxa och att jag dog ensam väldigt gammal det fanns en man med i bilden då men som senare valde att skaffa familj men tydligen inte helt kunnat glömma mig nu undrar jag vem han var och om han kanske fortfarande är bredvid mig finns en i min närhet jag inte riktigt får grepp om tror inte han hör till mina hjälpare då jag bara anar honnom i ögonvrån i bland men han visar sig inte, sen undrar jag om jag levt fler liv detta intresserar och faschinerar mig väldigt mycket.

Hej! Detta är ett hett ämne vad gäller tidigare liv. Jag hjälper dig gärna men behöver veta lite mer om dig, fobier mm. Han har aldrig glömt dig och att han ångrade sig är säkert och därför följer han dig i livet som en "skugga". Marijona

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *