tidigare liv.

Hej Marijona! Du ville ha lite mer att gå på angående min fråga om ett tidigare liv. Jag är t.ex jätterädd för att dö, verkligen extremt rädd. Det känns nästan som att något har hänt som gör att jag känner så. Räcker det? 😛 Mvh Elina.

Hej Elina! När du dog i ett tidigare liv var det inget du kunde acceptera och förstå. Du ansåg att du hade så mycket kvar att leva för, du var inte klar här på jorden och du ville inte lämna dina små barn, din man och din familj kvar. När det var tid att gå över spjärnade du emot och du hade så kluvna tankar och känslor. En del av dig ville inte släppa livet på jorden medan en annan del av dig bara ville ge sig hän och gå över till andra sidan. Du behöver inte vara rädd för att dö men det är en klen tröst att höra det av mig. När jag var yngre var jag fruktansvärt rädd för döden men jag läste böcker om detta och jag fann en mening i att leva och dö och detta har gjort att jag inte är rädd längre och när det är dax är det dax. Försök läsa om det och försök prata med någon om din rädsla då den kan göra att du inte vågar leva i rädslan för att dö. Förstår du vad jag menar? Hör av dig om du har funderingar, tankar eller bara vill bolla frågor och svar.. Marijona

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *