Tidigare liv

Hej! Jag undrar… hur många gånger har jag varit på jorden? (Hur många liv har jag haft) och ibland när jag åker någon stans där jag aldrig har varit känns det som om jag har varit där förut. Kan det vara så att jag var där i mitt tidigare liv?

Hej Julia! Jag kan omöjligt sätta mig ner och focusera på hur många liv du haft för det betyder att jag måste ägna dagar åt att först själv resa igenom alla dina liv och räkna dem…Och det tar alldeles för mycket kraft och energi. Jag får däremot sagt av någon du har vid din sida som inte framträder, men det kan vara din guide.12 Liv.Sammanlagt ca 750 år som människa. Jag kan varken bekräfta detta eller säja bu eller bä, då jag själv inte kan räkna ut detta.Men ändå känns svaret ok och den du har vid din sida uppriktig. Känslan du beskriver att känna igen dig på en plats fast du aldrig varit där brukar oftast komma från att man levt där i ett annat liv. Du måste våga lita till din egna känsla.!!! Är du nyfiken på tidigare liv kan jag rekomendera att uppsöka ett medium med inriktning på reggresion och hypnos.De kan hjälpa dig minnas dina tidigare liv. Mvh EeWee

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *